Bryllup

GASTRONOMISK OPLEVELSE
som vil være et samtaleemne ved bordet længe efter

Mad til bryllup med kok

En unik helhedsoplevelse ud over det sædvanlige. En af de vigtigste beslutninger til et bryllup er, hvilken mad der skal serveres. En succesfuld menu vil være et samtaleemne ved bordet længe efter.

Det er derfor altid muligt at få en samtale med os hos KJ. food, hvor forventningerne til hinanden kan blive afstemt, så der er skabt trygge rammer omkring vores kommende samarbejde.

Ved os køber du ikke kun en selskabsmenu, men en oplevelse ud over det sædvandelige. Du skal have en fornemmelse af luksus og elegance, når du bestiller en service hos os, der kun leverer det bedste.

Vi har gjort det let for jer og sammensat 3 bryllupspakker som i kan bruge som vejledning

Vores bryllupsmenuer er unikke og afspejler jer som par.

Nyd jeres store dag

Skræddersyet bryllupsmenuer tilpasset jeres ønsker og behov. Vi kan være behjælpelige med alle aspekter til jeres kommende drømmebryllup. Udover det gastronomiske indslag tilbyder vi også at stå for bordopdækning, servering, opvasker for at opretholde det høje serviceniveau – det er helt op til jer.

Lad vores Sommelier Peter Rasmussen sammensætte en skøn vinmenu som komponerer med de enkelte retter. I er selvfølgelig også meget velkommen til selv at sørge for vinen – vi kan være behjælpelig med vejledning

Yderligere assistance til dit selskab? Kontakt os!

Vi vil meget gerne være behjælpelig med andre aspekter af jeres selskab – kontakt mig for eventuelle spørgsmål

Hvad siger kunderne?