Det praktiske

Det praktiske omkring catering i samarbejde med KJ. food

Minimumsantal

Selskaber/Bryllupper minimum 15 personer.

Private Dining minimum 6 personer

Ved alle arrangementer opkræves der en timeløn til kok på 350,-/timen.

Personale

Vi udlejer serveringspersonale til diverse arrangementer kr. 300,-/timen.

Ved alle arrangementer opkræves der en timeløn til kok på 350,-/timen – ved større arrangementer, kan der kræves flere kokke.

Vin

Køb vin igennem os og få en afstemt vinmenu, som er tilpasset menuen – vi samarbejder med vores egen sommelier.

Dette aftales ved menusamtalen.

Service

Vi medbringer som regel altid vores egne tallerkner – dette aftales ved menusamtalen. Som udgangspunkt sørger værterne selv for opdækning.

Det er muligt at leje glas, bestik mm. igennem os.

Køkkenfaciliteter

For vi kan levere den ønskede kvalitet, kræver vi som minimum et alm. køkken med ovn, kogeplader og normalt udstyr af pander og gryder. Godt med køle – og fryseplads, samt bordsplads til anretning.

Hvis dette ikke er til rådighed, bedes det oplyses på forhånd.

Afbestillingsregler

Senest 5 dage før arrangementet skal vi kende det endelige antal gæster.

Afbestillinger 5 dage før arrangementet afregnes 70% af beløbet.

Afbestillinger på selve dagen afregnes 100% af beløbet.

Det er muligt at rykke datoen, senest 10 dage før arrangementet.

Hvad siger kunderne?