Selskaber

Skræddersyet selskabsmenuer til enhver anledning

Mad til selskaber med kok

Nøje sammensatte selskabsmenuer med de bedste råvarer til dit næste arrangement.
Fødselsdag, konfirmation, julefrokost, firma arrangement, sølvbryllup, events, barnedåb, reception mm.

KJ. Food er mad i øjenhøjde. Hos os bliver menuen tilpasset efter eventuelle ønsker og behov. Der skal ikke være et øje tørt, når du bestiller mad til dit næste selskab, enten det er fødselsdag, bryllup, konfirmation, firmaarrangement, events, reception eller julefrokost.

Vi sætter en ære i, at man kan mærke passionen og se detaljerne bag vores håndværk. Vi har stor kærlighed til ærlig mad med fokus på økologiske råvarer, bæredygtighed og udvalgte lokale producenter. Samarbejdet med de forskellige producenter kommer til udtryk gennem de enkelte serveringer.

Menuønsker og leveringsområder

Hvis der skulle være nogle særlige ønsker til menuen eller lign. så er det selvfølgelig, noget vi drøfter sammen.

Vores primære leveringsområde er Midtjylland, Østjylland og Fyn, men der er mulighed for at drøfte levering uden for vores normale radius også.

Vi har leveret mad til selskaber i mange forskellige byer. Bl.a. Vejle, Fredericia, Kolding, Henne strand, Horsens, Århus, Herning, København, Blåvand, Varde, Esbjerg mfl.

Kontakt os gerne via kontaktformularen ved spørgsmål – Vi vil meget gerne være behjælpelig med andre aspekter af jeres selskab

Hvad siger kunderne?